Пн-Нд 10:00-18:00

У кошику порожньо!

Новини

Показати по:
Сортувати по:
Купити вишиванку онлайн чи в магазині

Купити вишиванку онлайн чи в магазині

14.12.2017

Вишиванки – такі яскраві та розмаїті, на будь-який смак. Різноманітні фасони, неймовірні кольори – білий, сірий, червоний, синій, жовтий... Чоловічі, жіночі, дитячі, плаття-вишиванки – усе, чого хочеться. У магазині вишиванок можна втратити лік часу: зайти на 5 хвилин і залишитися на годину.Добре, коли ви можете дозволити собі неспішну прогулянку і кількагодинний візит до магазину, аби гарне..

Весільний рушник.  Весільні образи.

Весільний рушник. Весільні образи.

14.12.2017

Весілля – особливий, надзвичайний день. До цієї урочистої події довго й ретельно готуються. І звісно, хочеться, аби свято запам’яталося і молодятам, і гостям.В останні роки стали популярними тематичні весілля.Лісове, морське, в стилі бохо– якої тільки екзотики не пропонують весільні агентства. Але є тематика, яка незмінно користується популярністю. Мова йде про весілля в українському стилі. Я..

Ідеї для подарунків на всі випадки життя

Ідеї для подарунків на всі випадки життя

14.12.2017

Тема подарунків актуальна завжди, адже час від часу кожен із нас щось комусь дарує.Презенти близьким – то святе. Завжди хочеться вгадати найпотаємніше бажання рідної людини і побачити радість на її обличчі в той момент, коли вона розгортатиме пакунок. Презенти друзям – теж гарна штука. Якщо ви знаєте інтереси свого друга, то можна підібрати щось відповідне. Дарування колегам – окрема цікава тема..

З чим носити вишиванку

З чим носити вишиванку

12.12.2017

Популярність вишиванок дедалі більше набирає обертів. Зовсім нещодавно вони були винятково святковим одягом. У вишиванку вдягалися лиш на свято чи з якоїсь урочистої нагоди. Однак ситуація змінилася – і сьогодні нікого не здивуєш таким вбранняму будень, на роботі чи на прогулянці. Та й вибір зараз розмаїтий – можна купити вишиванку на будь-який смак.Проте купити жіночу вишиванку – то півсправ..

Модні  вишиванки 2019 року

Модні вишиванки 2019 року

10.06.2015

Трендовим є поєднання етно–одягу із сучасними речимаТому сорочку можна сміливо одягати з джинсами, кедами та кардиганами в стилі casual. ..